u hebt ook de inzichten nodig

Die inzichten vindt u bij De Muynck & Partners, uw kantoor voor accountancy, fiscaliteit en management.

Management inderdaad. Want De Muynck & Partners verzamelt en verwerkt niet alleen de cijfers: wij vertalen ze in advies en begeleiding, waarmee u uw onderneming versterkt, verzekert en uitbouwt. Zo helpen wij u

Werk met De Muynck & Partners en u kunt zich ten volle concentreren op uw taken. Met de zekerheid dat uw bedrijf aan alle wettelijke verplichtingen voldoet, uw financieel beleid optimaal is afgestemd op uw activiteiten, uw belangen verdedigd worden en uw bedrijf goed bestuurd en bijgestuurd wordt.

Bel 09 372 42 42 en vraag vrijblijvend meer informatie over wat we voor u kunnen doen.

Actualiteit

08/11/2017

ZOMERAKKOORD Nieuwsbrief 5

In deze nieuwsbrief behandelen we goed nieuws de verlaging van het tarief van de vennootschapsbelasting en slecht nieuws de uitvinding van een nieuwe belasting, welke we voorlopig de bijkomende heffing noemen.

13/10/2017

ZOMERAKKOORD Nieuwsbrief 4

Overzicht: Nieuwsbrief 1: globale opsomming van maatregelen Nieuwsbrief 2: kapitaalvermindering Nieuwsbrief 3: investeren nog in 2017 of 2018? Nieuwsbrief 4: vooruitbetaalde kosten en voorzieningen voor kosten

06/10/2017

ZOMERAKKOORD Nieuwsbrief 3

Zoals in onze 1ste nieuwsbrief vermeld, lekken de details over deze toch wel fundamentele belastinghervorming maar mondjesmaat uit. Naargelang de regering de maatregelen meer concreet invult, actualiseren we de in onze vorige nieuwsbrieven weergegeven informatie en delen u de wijzigingen mee.